Loop jezelf fit op de loopband

Stormt het buiten of vallen er grote hagelstenen uit de lucht? Op je persoonlijke loopband van Fitwinkel.nl gaat je eigen training gewoon door. Stel hem zo in dat je precies in het tempo loopt dat je bevalt. Naar verloop van tijd kun je wat langzamer rennen of er liever nog een tandje bij gooien. De beste opbouw in de training maak je door de eerste minuten langzaam op gang te komen, daarna vol gas alles te geven en tegen het einde weer rustig afbouwen.

Het voelt een stuk veiliger als je ´s avonds laat niet nog in het donker de straat op hoeft om je kilometers te joggen. Na afloop ben je ook direct lekker in je eigen huis om een ontspannen douche te pakken. Lang niet iedereen kan zeggen dat hij of zij een eigen sportschooltje in huis heeft. De loopband hoort niet zomaar tot één van de populairste onderdelen uit de openbare sportscholen. Je conditie blijft er goed mee op pijl.

Zo´n aanwinst geeft je meteen de privacy die je mogelijk wil als je ergens anders dan thuis sport. In je eigen huis mogen alle trossen los en galmt je muziek terwijl jij je in het zweet rent. Het is ook een fijn apparaat om weer rustig aan wat te bewegen als je een tijdje uit de roulatie bent geweest en weer opnieuw wat op wil bouwen. Jong en oud rennen zich energiek op deze sportieve uitvinding. Het maakt niet uit of je er nu een kwartier of driekwartier op doorbrengt. Na afloop geeft het een voldaan gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.