Review Gorilla Wear

Wat is Gorillawear en wat kun je er kopen? Zijn de producten die je koopt van goede kwaliteit.. of toch niet?

Wat is Gorillawear?

Gorillawear is een online webshop die zich voornamelijk focust op de verkoop van sportkleding. Denk hierbij aan complete uniforms, setjes, tops, bottoms en zelfs accessoires. Uiteraard wordt dit verkocht voor zowel man als vrouw. Sinds de jaren ’80 staat Gorillawear wereldwijd bekend als een ‘legendarisch bodybuilding’ fitness merk voor degenen die echt gemotiveerd zijn. Dat betekent dan ook dat ieder kledingstuk gemaakt is voor veeleisende en gemotiveerde sporters wereldwijd. De stijl is ongewoon, tijdloos en is makkelijk te combineren op andere kledingstukken. Uiteraard zijn deze producten van topkwaliteit gemaakt om je lichaam de beste uitstraling te geven die het verdient.

Welke producten worden er verkocht?

Bij Gorillawear vind je een bread assortiment aan producten die allemaal geschikt zijn voor het gebruik tijdens fitness of andere sporten. Een populair en algemeen voorbeeld hiervan is de Fremont T-shirt (Zwart / Goud).

Wat is er zo speciaal aan dit product?

Dit T-shirt is een topproduct voor tijdens een zware workout of gevechtstrainingen. Hij is lichtgewicht, ademend, droogt snel en zorgt voor voldoende afvoer van zweet. Het shirt is dan ook gemaakt van polyester, waardoor de mesh zijkanten je koel en gefocust houden. Deze gladde stof is niet alleen ideaal voor vechtsporten, maar ook voor grappling.

Het shirt is voorzien van Gorillawear logo’s op zowel de voor- als achterkant.

Algemene kenmerken van het shirt op een rijtje

  • De stof is polyester, dus glad
  • Er wordt gebruik gemaakt van een mix van kleuren, waardoor het geen saai shirt is
  • De zijkanten zijn van mesh, wat zorgt voor een goede ventilatie
  • Het polyester is dun en ademend
  • Het shirt voert makkelijk zweet af

Het shirt is in een verscheidene aantal maten beschikbaar, zodat er voor iedereen wat wils is. Deze maten zijn S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn zwart met goud, bordeauxrood met zwart en zwart met wit.

Wat als ik een product koop op Gorillawear?

De producten die je kan kopen op gorillawear.com zijn ook op andere plekken te verkrijgen. Denk hierbij aan websites zoals Zalando, Amazon en Bol.com. Maar het is uiteraard ook mogelijk om de producten op een overzichtelijke manier bij de webshop van Gorillawear zelf te bestellen. Hierbij krijg je sowieso toegang tot de klantenservice en contactmogelijkheden van Gorillawear en krijg je vaak ook de beste deals. De webshop an sich is ook op een nette manier opgebouwd en ingedeeld, zodat je makkelijk kan vinden wat je zoekt.

Bij elk product, in dit geval het Fremont T-shirt in Zwart / Goud, is er een productbeschrijving aanwezig en een kleine toevoeging waarin een paar zogeheten ‘key points’ staan. Deze gaan over:

  • Verzending zonder extra kosten
  • Retourmogelijkheden
  • Leveringstijd
  • Betaling
  • Motto

Kortom, op Gorillawear is er voor ieder wat wils en zeker voor degenen die aan zwarte fitness doen. Er zijn veel verschillende producten en veel verschillende categorie├źn, dus bij Gorillawear krijg je nooit te maken met een te kort aan producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.